home | contact | informatie
 

  Introductie
  Eigenschappen
  Standaarduitrusting
  Technische gegevens
  Foto's zeilimpressie
  Foto's interieur
  Foto's technisch
 

 
Zoeken naar:
Home AquaVite 26 Eigenschappen

Veilig en stabiel

Vaareigenschappen

De AquaVite is vooral een veelzijdig zeilschip met een zeer goede aanvangssnelheid. Met kleine roercorrecties is het schip goed op koers te houden. Zelfs onder helling ligt de boot nagenoeg neutraal op zijn roer, veilig en stabiel, gemaakt voor het gezin. Door zijn uitstekend roerprofiel, zijn prima gebalanceerde romp en tuigage wordt het gemoedelijke gedrag van de AquaVite gewaarborgd. Tegelijkertijd is het ook mogelijk uw ambities uit te leven in snelheid. Menig concurrent in zijn klasse zal het nakijken hebben.

Grote klasse aan dek

Het dek is ontworpen om te zeilen, te manoeuvreren maar ook om te zonnebaden. Alle schoten, vallen en trimlijnen zijn naar de kuip geleid. In principe hoeft er tijdens het zeilen alleen iemand aan dek als er een spinnaker gezet moet worden. De gangboorden zijn breed en op het voordek kan prima gewerkt worden. De antisliplaag loopt ver door en geeft ook bij flinke helling en nat dek goede grip. De kuip is ruim en comfortabel en zelfs onder helling is het er goed toefen. De hoge kuiprand biedt de bemanning een veilig gevoel.

Prijs:


€ 56.850,-

(incl. BTW)
A Q U A D R A A T
Een jacht getekend door Willem Nieland is anders. - Een Willem Nieland interieur kenmerkt zich in zoveel mogelijk uitzicht. Vier zeer comfortabele zitplaatsen aan de salontafel en een unieke stuurpositie met bijna 360 graden uitzicht.


Brochure aanvragen


www.hiswa.nl Yacht Vision Boatshow Nationale sloepenshow