home | contact | informatie
 

  Introductie
  Eigenschappen
  Standaarduitrusting
  Technische gegevens
  Waterballast
  Prijs
  MacGregor
  Foto's zeilimpressie
  Foto's interieur
  Foto's technisch
 

 
Zoeken naar:

Home MacGregor 26M Introductie

MacGregor 26M...

het trailerbare familieschip bij uitstek!

De MacGregor 26M is in 2002 ontworpen door de Amerikaanse architect Roger MacGregor en wordt sinds begin 2003 gebouwd op zijn eigen werf MacGregor Yacht Corporation. Dit unieke trailerbare zeiljacht met waterballast en stahoogte van 1.80 meter, kan door zijn vlakke bodem eenvoudig via een trailerhelling in en uit het water worden gereden en uitstekend droogvallen op bijvoorbeeld de Wadden.

Maten en gewichten

Het kajuitzeiljacht heeft een afmeting van 7.87 m bij 2.36 m en beschikt over een variabele diepgang van 0.32 m tot 1.75 m. De breedtemaat is onder de 2.50 m gehouden, zodat men de boot, binnen de wettelijke normen in Europa, over de weg mag vervoeren.

Het zwaard en de roerbladen zijn geheel opklapbaar, waardoor het mogelijk is in ondiep water te kunnen varen. Door het lage gewicht van nog geen 1.700 kg (inclusief wegtrailer, mast en zeilgarderobe) kunnen personenauto's dit zeiljacht gemakkelijk trekken. In het water vult de ballasttank zich met 570 liter water, waardoor de waterverplaatsing toeneemt tot 1.900 kg. Evenals het voorgaande modellen is ook de MacGregor 26M onzinkbaar.
A Q U A D R A A T
Een interieur met zoveel uitzicht: vier zeer comfortabele zitplaatsen aan de salontafel en een unieke stuurpositie met bijna 360 graden.


Brochure aanvragen


Compleet uitgerust

Aan boord bevinden zich 6 comfortabele slaapplaatsen, de tweepersoons kooi achterin onder de kuip heeft een afmeting van 2.05 m bij 1.90 m. Er is veel bergruimte onder de slaapplaatsen, zitbanken en kombuis.

De MacGregor 26M is nu standaard uitgevoerd met o.a. stallingtrailer, compleet railingwerk, stuurstand met RVS stuurwiel, hefkiel (vanuit de kuip te bedienen), dubbele roerbladen, roterende mast, afgesloten toiletruimte en... stahoogte! In het achterste deel van de kuip zijn twee bergruimten voor benzinetank, fenders en lijnen. In het voorschip is een zelflozende ankerbak ingebouwd.

Prijs:


€ 24.500,-

(incl. BTW en stallingtrailer)


www.hiswa.nl Yacht Vision Boatshow Nationale sloepenshow