home | contact | informatie
 

  Introductie
  Eigenschappen
  Standaarduitrusting
  Technische gegevens
  Waterballast
  Prijs
  MacGregor
  Foto's zeilimpressie
  Foto's interieur
  Foto's technisch
 

 
Zoeken naar:

Home MacGregor 26M MacGregor Yacht Corporation

45.000 schepen

MacGregor Yacht Corporation

De MacGregor 26M is in 2002 ontworpen door de Amerikaanse architect Roger MacGregor en wordt sinds begin 2003 gebouwd op zijn eigen werf MacGregor Yacht Corporation. MacGregor bouwt daar al bijna 25 jaar zeiljachten en heeft in die periode meer dan 45.000 schepen in de range van 18 tot 65 voet afgeleverd.

De MacGregor 26M is in de Verenigde Staten en Canada al een doorslaand succes. In Europa en zeker ook in Nederland, heeft MacGregor een groot aandeel op de markt van (trailerbare) kajuitzeiljachten. Het schip is door het ledig gewicht van 1.215 kg zeer goed op een trailer te vervoeren. Favoriete wateren in binnen- en buitenland liggen daardoor binnen zeilbereik. Een eenvoudige (trailer)helling is voldoende om dit schip in enkele minuten te water te laten. De aanschafprijs is zeer laag, een vaste ligplaats overbodig en... de wind is gratis!

De MacGregor filosofie

Er zijn vele redenen op te noemen waarom een door MacGregor Yacht Corporation gebouwd jacht altijd zoveel belangstelling heeft. Een van de belangrijkste is de prijs. Om één van de grootste producenten van zeiljachten ter wereld te kunnen worden heeft MacGregor een moderne werf opgezet. Daar wordt de MacGregor 26M uiterst efficiënt, dus kostenbesparend en in serie gebouwd. Iedere stap in de produktie wordt uiterst streng gecontroleerd. Het op volume inkopen van de benodigde bouwmaterialen heeft eveneens een gunstige invloed op de prijs. Net zo zeer als het waterballast-systeem, dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld een loden kiel geen geld kost.

Nog een belangrijk element is dat de ontwerper Roger MacGregor, zelf de schepen ontwerpt en ook de produktie begeleidt. Veel ontwerpers komen nooit op de werf waar hun schip gebouwd wordt. Bij MacGregor ligt alles in één hand. Daardoor kan op tijd ingegrepen worden als dat nodig is. Dit stelt deze werf in staat schepen op de markt te brengen die altijd veel waarde voor hun geld bieden. Ook de MacGregor 26M is zo'n schip. Een goed doordacht ontwerp dat voor zijn doel optimaal te gebruiken is en voor zijn lengte een maximum aan comfort biedt.A Q U A D R A A T
Een jacht getekend door Willem Nieland is anders. - Een Willem Nieland interieur kenmerkt zich in zoveel mogelijk uitzicht. Vier zeer comfortabele zitplaatsen aan de salontafel en een unieke stuurpositie met bijna 360 graden uitzicht.


Brochure aanvragen


www.hiswa.nl Yacht Vision Boatshow Nationale sloepenshow