home | contact | informatie
 

  Introductie
  Eigenschappen
  Standaarduitrusting
  Technische gegevens
  Waterballast
  Prijs
  MacGregor
  Foto's zeilimpressie
  Foto's interieur
  Foto's technisch
 

 
Zoeken naar:

Home MacGregor 26M Prijs

Lage aanschaf- en vaarkosten

Prijs?

De prijs van de MacGregor 26M ligt aanzienlijk lager dan die voor andere jachten van dezelfde afmeting. Daar zijn een groot aantal redenen voor. Eťn van de belangrijkste is dat waterballast geen geld kost in tegenstelling tot gietijzer- of loodballast. De bouwer MacGregor Yacht Corporation is bovendien ťťn van de grootste producenten van zeiljachten ter wereld. Op de moderne en efficiŽnt ingerichte werf zijn meer dan 45.000 schepen gebouwd. Dit aantal heeft uiteraard effecten op de prijsstelling. Bedrijfs- en ontwikkelingkosten worden over een groot aantal jachten verspreid. Door de grote inkoopvolumes worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en prijs van zorgvuldig uitgezochte grondstoffen. Het personeel van de werf bestaat louter uit specialisten. MacGregor investeert doorlopend in nieuwe en kostenbesparende produktiemethoden.

De 26-voeter is geen kostenverslindend ontwerp, maar een snel eenvoudig te zeilen, comfortabel en degelijk gebouwd zeiljacht dat efficiŽnt geproduceerd wordt.

Vaste, dure jachthaven overbodig.

Ligplaats

Het is vaak erg moeilijk om een geschikte vaste ligplaats te vinden. Bovendien zijn ze vaak erg duur. Het is beslist niet nodig dit schip ergens in het water te laten liggen. Hierdoor wordt aanzienlijk op liggelden bespaard.

Prijs:


€ 24.500,-

(incl. BTW en stallingtrailer)
A Q U A V I T E  2 6
De complete uitrusting en attractieve prijs maakt dat de AquaVite een van de aantrekkelijkste schepen in haar klasse is.


Brochure aanvragen


www.hiswa.nl Yacht Vision Boatshow Nationale sloepenshow